InnoCatalog de achiziții
 • catalog de achiziții

  Catalogul de achiziții îți oferă o vedere de ansamblu a pieței. Răsfoiește catalogul de achiziții pentru a-ți face o idee clară asupra nevoilor de pe piață și a ofertei deja existente.

  Ofertă

  Promovează-ți organizația, produsele și serviciile. Adaugă o ofertă nouă, promovează-ți produsele și serviciile și răspunde nevoilor din piață.

  cerere

  În cazul în care nu găsești în catalog o ofertă potrivită, adaugă o cerere. Aceasta va putea fi văzută de furnizorii activi pe platformă și vei putea astfel primi o ofertă personalizată, adaptată nevoilor tale.

Vezi mai multe

catalog image

Catalogul de servicii este o unealtă clasică în haine digitale, un marketplace virtual rapid și ușor de folosit. Utilizatorii pot lansa cereri sau oferte, având ocazia în același timp să navigheze baza de date cu cele deja existente.

Folosește soluția noastră business to business (b2b) transparentă și eficientă care te va ajuta să testezi piața, să descoperi noi parteneri și să demarezi achiziții informate.

Cele mai noi OFERTE

Nu găsești în catalog oferta potrivită? Adaugă o cerere care va putea fi văzută de toți furnizorii activi pe platformă. Astfel poți primi o ofertă adaptată nevoilor tale.

Lista nu conține anunțuri

Cele mai noi CERERI

Află cele mai noi oferte de pe piață sau adaugă o ofertă nouă pentru a-ți promova produsele și serviciile

Lista nu conține anunțuri

Opțiuni suplimentare

Error in configuration of extension 'Rating AX'

Stepconf missing in ratingobject configuration of UID 3 - check PID 83. (1384705470)