InnoDespre noi

Despre noi

INNO este o platformă dezvoltată de către Departamentul Investiții Regionale și Instrumente Financiare Inovatoare al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, care își dorește să devină ecosistemul online dinamic care identifică și generează oportunități de dezvoltare pentru membrii implicați. 

Misiunea noastră este să dezvoltăm și oferim instrumentele necesare pentru a răspunde nevoilor partenerilor și clienților noștri. 

Platforma INNO s-a născut din nevoia unui ecosistem online care să pună în contact, într-un mod simplu și eficient, toate tipurile de stakeholderi ai unui mediu de afaceri performant și inovativ, de la startup-uri și cercetători la autorități locale, mari companii, bănci și dezvoltatori. Oferind șase module diferite, diverse resurse și o serie extinsă de tipuri de profile, INNO acoperă o paletă largă de necesități, oferind soluții aici și acum unor probleme imediate: accesul la surse de finanțare, găsirea partenerilor de afaceri potriviți, recrutare și training, inovare accelerată și altele.

 Dacă vrei să ne cunoști mai bine, dă-ne un semn.

Echipa

Viziune

INNO își dorește să devină ecosistemul online dinamic care identifică și generează oportunități de dezvoltare pentru membrii implicați.

Misiune

Dezvoltă și oferă instrumente necesare pentru a răspunde nevoilor partenerilor și clienților noștri.

Cele șapte valori de bază reprezintă principiile după care ne vom ghida în relația cu partenerii și clienții noștri:

Comunicare.Ne conectează.

Pasiune.Ne diferențiază.

Inovare.Ne provoacă.

Echipa.Ne unește.

Invățare.Ne dezvoltă.

Respect.Ne definește.

Flexibilitate.Ne transformă.

Opțiuni suplimentare

Error in configuration of extension 'Rating AX'

Stepconf missing in ratingobject configuration of UID 3 - check PID 83. (1384705470)