InnoINNO- Rethinking business networks - lansarea versiunii Beta - modulul "Proprietăți imobiliare"

INNO- Rethinking business networks - lansarea versiunii Beta - modulul "Proprietăți imobiliare"

Autor: ADR Nord-Vest
Data publicării: 29.06.2018

Abstract

Versiunea Beta a platformei INNO – rethinking business networks, inițiativă a Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, a fost prezentată pentru prima dată potențialilor utilizatori în data de 26 iunie 2018, la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca.

Evenimentul a reunit peste 30 de participanți, reprezentanți ai autorităților publice locale (consilii județene, primării de orașe), parcurilor industriale și agențiilor imobiliare din regiunea de dezvoltare Nord-Vest care au avut ocazia să interacționeze pentru prima dată cu platforma INNO. Tema vizată a abordat o problemă stringentă cu care se confruntă investitorii străini sau autohtoni, și anume cea a identificării locației pentru investițiile viitoare. Astfel, soluția propusă de echipa INNO oferă posibilitatea interconectării tuturor actorilor cheie care ar putea contribui la rezolvarea acestei probleme: pe de o parte, autoritățile publice locale, parcurile industriale sau agențiile imobiliare care dețin în portofoliu terenuri, clădiri sau spații de birouri pentru investiții, iar pe de altă parte, investitorii care doresc să identifice rapid locația pentru investiție și să intre în contact direct cu proprietarii.  

Au fost prezentate funcționalitățile implementate până în acest moment, precum și cele care urmează să fie lansate, toate gândite cu scopul de a ușura munca utilizatorilor: filtre detaliate (pe județe, după tipul tranzacției, pe domenii de activitate, după disponibilitatea facilităților fiscale etc.), notificări specifice în funcție de interesul fiecărui utilizator, contactarea directă a proprietarilor prin intermediul soluției de tip chat, prezentare structurată și intuitivă a informațiilor, astfel încât orice investitor să poată identifica facil viitoarea locație pentru investiție, precum și informații relevante la nivel de facilități fiscale și plan urbanistic al locației.     

”Ideea platformei INNO este bună. Pare a fi, într-adevăr, un instrument util atât în ceea ce privește promovarea investițiilor, disponibilitatea terenurilor, cât și oportunitatea prezentării facilităților oferite și avantajelor specifice parcurilor industriale pe care le administrăm.”

Roxana Marcu, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea SA

Opțiuni suplimentare

Error in configuration of extension 'Rating AX'

Stepconf missing in ratingobject configuration of UID 3 - check PID 83. (1384705470)