InnoINNO.ro platforma de promovare a instrumentelor de finanțare pentru mediul de afaceri îşi propune să redefinească interacţiunile din mediul de afaceri

INNO.ro platforma de promovare a instrumentelor de finanțare pentru mediul de afaceri îşi propune să redefinească interacţiunile din mediul de afaceri

Autor: Anca Roman
Data publicării: 01.03.2019

Platforma INNO- rethinking business networks- s-a născut din nevoia de aliniere a mediului de afaceri la tendinţele actuale manifestate la nivel global şi îşi propune să redefinească interacţiunile specifice unei mediu de afaceri performant şi inovativ, prin mutarea acestora, pe cât posibil, din offline în online. Ne propunem astfel, crearea unui ecosistem online care să pună în contact, uşor şi eficient, toate tipurile de stakeholderi.

Primii paşi spre online vor avea însă loc în offline deoarece considerăm oportună o întâlnire cu acei actori ai ecosistemului care trebuie să îşi asume rolul de „early adopters” şi a căror contribuţie este esenţială în redefinirea interacţiunilor din mediul de afaceri.

Astfel, propunem o primă întâlnire de lucru, adresată băncilor din ecosistem, cu parteneriat încheiat sau viitoare partenere, în data de 13 martie 2019, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Sala Regio (Calea Dorobanţilor, nr. 3). Scopul este prezentarea platformei şi a funcţionalităţilor acesteia, sublinierea avantajelor pe care le oferă actorilor ecosistemului, printre care un rol important îl ocupă băncile. În cadrul întâlnirii dorim să reușim aprofundarea interacțiunii pentru creare de conţinut- etape de parcurs şi efecte generate- precum și obținerea unui feedback la cald al participanților referitor la soluţiile propuse prin intermediul platformei, și în special a secțiunii Finanțări și proiecte.

Vă aşteptăm începând cu ora 13,30 pentru înregistrarea participanţilor, urmând ca la ora 14,00 să descoperim platforma inno.ro, în detaliu secțiunea dedicată finanțărilor bancare și inovatoare şi modul în care aceasta poate fi folosită ca un instrument de marketing inovativ. Întâlnirea ne dorim să fie definită prin eficiență și dinamism, motiv pentru care, interacțiunea pe care o propunem se va concentra pe parcursul a maxim 2 ore.

Cei interesaţi sunt rugaţi să confirme participarea până în data de 7 martie a.c. la adresa de e-mail: anca.roman@nord-vest.ro.

Opțiuni suplimentare

Error in configuration of extension 'Rating AX'

Stepconf missing in ratingobject configuration of UID 3 - check PID 83. (1384705470)