InnoPlatforma INNO te ajută să-ți promovezi proprietățile dedicate investițiilor

Platforma INNO te ajută să-ți promovezi proprietățile dedicate investițiilor

Autor: Oana Stănculescu
Data publicării: 01.03.2019

Platforma INNO - rethinking business networks este un instrument de interes și importanță regională care își propune să susțină și dezvolte cadrul economic din regiunea de dezvoltare Nord-Vest și să conecteze toți actorii cheie relevanți astfel încât nevoile pe care aceștia le au să-și găsească rezolvarea.
După o lungă perioadă de beta testing, produsul nostru a ajuns în etapa în care poate să vină în sprijinul stakeholderilor prin intermediul funcționalităților pe care le pune la dispoziția acestora. 
Încurajăm toți stakeholderii care găsesc valoare adăugată în produsul nostru să contribuie prin feedback și feedforward direcționat către echipa INNO
Din online în offline, ne propunem ca în data de 13 martie 2019, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest din Cluj-Napoca (Calea Dorobanților, nr. 3) să organizăm cea de-a doua întâlnire dedicată promotorilor de active imobiliare (terenuri, clădiri, spații de birouri) din regiune. Scopul nostru este să activăm rețeaua de stakeholderi regionali care numără în prezent 50 de creatori de conținut din următoarele categorii de entități: primării, consilii județene, parcuri industriale, agenții imobiliare și dezvoltatori, dar și să colectăm feedback relevant de la aceștia. 
Vom aborda chestiuni ce țin de modul prin care platforma INNO reușește să satisfacă nevoile actorilor cheie care dețin proprietăți dedicate investițiilor, despre elementele de noutate care conferă avantaj competitiv platformei, precum și despre direcțiile viitoare de promovare, fiind clar un instrument de marketing.
Evenimentul va începe la ora 9:30 cu înregistrarea participanților. 
Cei care doresc să se înscrie la eveniment o pot face până în 6 martie 2019, completând formularul disponibil aici sau prin scanarea codului QR din imaginea de mai sus.

Opțiuni suplimentare

Error in configuration of extension 'Rating AX'

Stepconf missing in ratingobject configuration of UID 3 - check PID 83. (1384705470)