InnoSuportAjutor

Ajutor

 • Contul tău și setări

  • Cum să-ți creezi cont?

   • Autentificare
    Accesează "Creează un cont nou" sau înregistrează-te acum din homepage-ul inno.ro sau butoanele specifice din cadrul secțiunilor. Vei fi direcționat către pagina "Creare cont"  în care va fi necesară completarea unui set de câmpuri pentru crearea contului: nume, prenume, e-mail, telefon, imagine profil, adresă, localitate, cod poștal, pagină personală, parolă. Câmpurile marcate cu "*" sunt obligatorii pentru crearea contului. Restul câmpurilor pot fi completate sau modificate și ulterior creării contului. 
    Pentru a te asigura că vei avea un cont protejat alege-ți o parola unică. Recomandăm utilizarea unei parole care să conțină majuscule, litere mici, cifre, carcatere speciale. Nu furniza parola contului tău altor persoane. 
    În cazul în care reprezinți o organizație pentru care dorești crearea unui profil, bifează căsuța aferentă opțiunii "Reprezint o organizație". Treci la pasul urmator (butonul din dreapta) și completează datele organizației pe care o reprezinți: denumire, tip organizație, imagine (încărcați logoul companiei) și pagina web. La pasul urmator, citește termenii și condițiile și politica de confidențialitate și apasă butonul "Salvare cont". 

   • Confirmare cont
    Vei primi un e-mail, pe adresa utilizată la crearea contului. Confirmă crearea contului prin linkul pe care îl vei primi în e-mail. În cazul în care nu reușești să accesezi linkul din e-mail, copiază-l în browser. 

   • Schimbă parola
    Poți modifica datele contului, inclusiv parola, din Dashboardul contului tau. Completează câmpurile solicitate și salvează modificările. 

   • Recuperează parola
    În cazul în care ai uitat parola și nu reușești să te autentifici, ai posibilitatea ca în pagina de autentificare să recuperezi parola. Acceseaza "V-ați uitat parola" de sub butonul "Conectare" și urmează pașii indicați: ți se va cere să completezi adresa de e-mail cu care ai creat contul; apasă apoi butonul "Resetare parola". Un nou link de accesare se va genera și va trimis prin e-mail. Acest email conține un link ce iți permite să resetezi parola. Dacă nu vei primi emailul, atunci fie utilizatorul, fie adresa dumneavoastră de email nu au fost găsite. La un click pe linkul de e-mail vei fi direcționat spre pagina de modificare a parolei. Introdu parola nouă și apasă butonul "Modificați parola". 

  • Profile

   • Creează profilul personal
    Din Dashboard poți edita profilul personal accesând butonul "Editează". Vei putea modifica datele contului tau, inclusiv fotografia de profil. Aceste informații pot fi modificate/actualizate oricând.Aceleași informații pot fi modificate accesând "Editeaza cont" tot din Dashboardul general. 

   • Ce sunt profilele organizaționale?
    Cu un singur cont poți să-ți creezi mai multe profile*: profilul tău individual (contributor) îți oferă posibilitatea să acționezi în nume personal pe platformă. Dacă vrei ca activitățile tale să fie realizate în numele entității pe care o reprezinți, creaza-ți un profil organizational – în funcție de interesul pentru secțiuni specifice ale platformei poți să creezi profilul tău ca universitate, inspectorat școlar, business, startup, bancă, venture capitalist sau ONG și poți promova produsele și serviciile pe care le oferi, poți interacționa pe platformă cu diverși parteneri și potențiali parteneri/clienți. Având în vedere diversitatea oferită de inno.ro, accesul la anumite secțiuni este restricționat în funcție de tipul de entitate pe care o reprezinți, pentru a ne asigura că oferim o interacțiune de calitate tuturor utilizatorilor, de aceea te rugăm să citești cu atenție descrierile secțiunilor. Vei putea face ușor trecerea de la un profil la altul și ai posibilitatea creării mai multor conturi organizaționale. 

   • Cum să-ți creezi profile?
    Din Dashboard accesează secțiunea "administare profile" și alege tipul noului profil în funcție de organizația al cărui profil vrei să o creezi. Completează datele profilului și informațiile suplimentare pe care le consideri ca fiind relevante pentru organizația al cărui profil l-ai creat și salvează noul profil. Acesta va apărea acum în Dashboardul tău și vei putea gestiona informațiile la fel ca cele ale contului tau. 

   • Interacțiunea în funcție de profilul tău
    În funcție de profilul selectat vei avea posibilitatea de a interacționa pe platformă cu diferiți stakeholderi și vei avea posibilitatea de a accesa diferite secțiuni. În prezent, ca autoritate publică locală sau companie care are ca profil de activitate tranzacțiile imobiliare vei putea încărca proprietați la secțiunea "Proprietăți imobiliare". Ca utilizator individual sau organizație care nu face parte din primele 2 categorii, vei avea posibilitatea de a contacta autorii anunturilor și de a intra în contact cu ei. 
    *pe măsura ce vom lansa restul secțiunilor din platformă, drepturile fiecărui tip de profil se vor schimba. Vom actualiza aceasta secțiune pe măsura lansării noilor secțiuni. 

  • Setări

   • Notificări
    Poți alege ce notificări primești din secțiunea "Setari" a Dashboardului general. Bifează acele informații care te interesează și vei fi notificat pe e-mail când vor apărea informații noi pe temele alese de tine. 

   • Activitatea ta
    În Dashboardul general poți vizualiza activitatea pe care ai avut-o pe platformă. Aici vei avea posibilitatea să vezi interacțiunile pe care le-ai avut, dacă ai creat conținut (încărcat anunțuri) pe platformă, etc. 

  • Utilizarea platformei

   • Proprietăți imobiliare
    Este o secțiune la care au acces numai utilizatorii cu profil de tip autorități publice locale și/sau companii. Schimbarea tipului de profil se poate face oricând, de la săgeata de profil din ecranul din dreapta, sus, ca în exemplul de mai jos:

    Pas 1. Selectare săgeată

    Pas 2. Alegere profil

    Pentru a adăuga sau edita anunțuri specifice secțiunii Proprietăți Imobiliare, utilizatorul trebuie să fie înregistrat cu contul de instituție publică sau companie (agenție imobiliară).

    Din Dashboard-ul General, se alege secțiunea Proprietăți Imobiliare, iar de aici se pot încărca anunțuri noi de terenuri, clădiri sau spații de birouri, ca în exemplul de mai jos:

    Odată ales tipul anunțului care se dorește a fi introdus pe platforma INNO de către utilizator (teren, clădire, spațiu de birouri), urmează completarea formularului specific tipului de anunț. Acest pas este urmat de apăsarea butonului , pentru ca anunțul să fie salvat.

    Orice anunț adăugat poate fi Editat, Vizualizat, Șters sau Prelungit.

    În Dashboard-ul General sunt prezentate statisticile cu privire la numărul total de anunțuri publicate pe platformă/profil.

    Utilizatorul poate să vadă care dintre anunțurile postate sunt și cele mai vizualizate, deoarece platforma îi oferă informații și despre acest indicator.

   • Inovare
    Pe scurt, componenta este dedicată asigurării unei legături rapide între organizațiile care se confruntă cu probleme tehnologice peste măsura competențelor pe care le au și organizațiile care ar putea să ofere soluții la respectivele probleme. Se bazează pe trei direcții, fiecare cu câte un obiectiv specific bine definit: feedback sau living lab online, provocări, tehnologii și brevete. Interacțiunea pe platformă în cadrul acestei componente presupune autentificare prealabilă și este gratuită. Înregistrarea este obligatorie deoarece ne dorim să creăm o comunitate relevantă de profesioniști care se pot sprijini reciproc construind relații de încredere prin intermediul INNO. 
    Avantaje pentru companii: 
    - acces la persoane calificate, cercetători sau studenți
    - fluxuri de inovare în aval și în amontele lanțului de valoare
    - acces facil la rezultatele de cercetare obținute de universități.
    Avantaje pentru universități:
    - mai mulți potențiali clienți pentru activitatea de proprietate intelectuală și creșterea contractelor de cercetare la comandă
    - potențial de finanțare privată a activității de cercetare
    - creșterea atractivității universităților pentru potențialii studenți.
    Avantaje pentru inventatori:
    - ușurința de a atrage investitori
    - efectul de rețea (identificarea rapidă a persoanelor calificate, contacte de afaceri etc.).
    Avantaje pentru studenți:
    - oportunități locale atractive de angajare
    - mediu de sprijin pentru tinerii antreprenori
    - creșterea valorii diplomelor oferite de universitățile locale.
    Avantaje pentru investitori:
    - pipeline de soluții cu potențial
    - efect de rețea.
    Prin intermediul acestei componente, INNO oferă sprijin pe întreg ciclul de inovare de la idee, testare, producție și creștere. 
    FEEDBACK ZONE - crearea unui living lab online pentru procesul de inovare, prin implicarea userilor, facilitând obținerea feedback-ului pe idei, concepte, prototipuri sau soluții propuse.
    Presupune implicarea utilizatorilor/comunităților de utilizatori/end userilor în procesul de co-creare, încă din primele faze ale procesului de dezvoltare ale unui produs/proces, astfel încât inovarea să vină ca răspuns la nevoile reale, obiceiuri, atitudini etc. 
    Participanții / userii dau feedback sub forma unor comentarii sau rating-uri cu privire la idei, concepte, prototipuri și soluții finale - prezentate sub formă de text, imagini, video-uri etc. Se încurajează contribuția cu sugestii, oferirea unui feedback pozitiv chiar și atunci când se scot în evidență anumite probleme ale inovației supuse feedback-ului. 
    Această subsecțiune a fost gândită în scopul de a sprijini schimburile reciproce, încurajând dialogul deschis între utilizatori.
    Exemple:
    Care este motivul colectării feedbackului de la potențialii consumatori? Vrei să creezi un produs îmbunătățit? Vrei să identifici bug-uri în aplicație? Vrei să ai mai multe vânzări? 
    Astfel, obiectivul de feedback este deosebit de important. Încearcă să-l stabilești concis și în cuvinte puține. Nu trebuie să fie mai lung de un rând. 
    Ce tipuri de profile pot publica solicitări de feedback?
    Companiile, universitățile, facultățile, institutele de cercetare, startup-urile, investitorii, clusterele sau orice contributor interesat să dezvolte produse noi. 
    PROVOCĂRILE reprezintă spațiul dedicat reprezentanților mediului de afaceri pentru a-și publica problemele/nevoile tehnologice cu scopul de a identifica soluții concrete și a depăși obstacolele din calea inovării. Detaliile fiecărei provocări pot fi vizualizate doar în cazul creării unui cont pe platforma INNO.
    Se pot lansa 3 tipuri de provocări în funcție de nevoi:
    1. Provocări de cercetare
    Compania identifică o provocare (de producție, design, logistică, marketing etc.) și este în căutarea unor soluții, având resurse financiare pentru a putea finanța/sponsoriza un proiect de cercetare sau pentru a obține un rezultat de cercetare. În contrapartidă, orice furnizor de soluție care respectă condițiile impuse de companie este încurajat să aplice. Din studiul de piață realizat, s-au identificat câteva provocări recurente de tipul - digitalizarea activității, automatizare, robotizare, managament de baze mari de date etc.
    2. Provocări pentru informații 
    Compania caută consultanță specifică din partea unui cercetător de la o universitate sau institut care are expertiză relevantă și este interesat să colaboreze. De obicei, acest tip de colaborare este de scurtă durată. 
    3. Provocări pentru parteneri
    Compania vrea să identifice o facultate/universitate sau un grup de cercetători pentru a aplica pe un anumit apel de proiecte. O provocare din această categorie poate să fie lansată și de universități/institute de cercetare, mai ales dacă acestea doresc să identifice potențiali parteneri pentru apeluri de tipul cecurilor de inovare sau transfer la operatorul economic.    
    Platforma oferă posibilitatea conectării între solicitant și furnizor prin chat sau threaduri de mesaje.
    Ce tipuri de profile pot publica provocări?
    Companiile, universitățile, facultățile, institutele de cercetare, startupuri, clusterele și investitorii. 
    TEHNOLOGII ȘI BREVETE
    Această subsecțiune își propune, în principal, să creeze o piață virtuală de tehnologii. Subsecțiunea este dedicată, mai ales, promovării brevetelor existente la nivel regional. Scopul secundar îl reprezintă promovarea tehnologiilor generice esențiale (micro și nanoelectronică, nanotehnologii, biotehnologie industrială, materiale avansate, fotonică și tehnologii avansate de producție), care pot crea o serie de oportunități mai ales pentru IMM-uri. Centrele KETs oferă servicii de prototipare, testare, scalare, primă producție și validare de produs. 
    Ce tipuri de profile pot posta tehnologii?
    Companiile, universitățile, facultățile, Institutele de cercetare, startup-urile, clusterele sau contributorii.  

   • Recrutare și training
    La această secţiune îşi pot crea profil numai utilizatorii de tip universităţi, inspectorate şcolare, şcoli, organizaţii care sunt furnizori de formare profesională.

    După crearea propriul profil, în vederea adăugării de şcoli/facultăţi/cursuri utilizatorul va completa un formular specific. Acest pas este urmat de apăsarea butonului ”Adaugă”, pentru ca profilul de şcoală/facultate sau cursul să fie salvat.

    Utilizatorii înregistraţi cu cont de Inspectorat Şcolar Judeţean pot adăuga din Dashboard-ul General concursuri, şcoli, şi pot urmări notificările primite.  
    Pentru a adăuga un concurs se selectează meniul „Concursuri” şi se apasă butonul „Adăugare concurs nou” după care se completează formularul specific pentru concursuri. 
    Din meniul „Administrare şcoli” ISJ va transmite unităţilor de învăţământ din subordine invitaţii pentru a crea un cont pe platforma INNO . Pentru transmiterea unei invitaţii se apasă butonul „Adaugă şcoală nouă”. 
    După completarea profilului şcolii se apasă pe butonul „Salvează” şi se va transmite invitaţia la responsabilul desemnat de şcoală, care îşi va crea un cont de utilizator cu adresa de E-mail pe care a primit invitaţia, va confirma primirea invitaţiei şi va administra profilul şcolii. 
    Utilizatorii cu cont de şcoală pot adăuga din Dashboard-ul General concursuri, îşi pot edita profilul organizaţiei  şi au acces la notificările primite. 
    Utilizatorii înregistraţi cu cont de Universitate pot adăuga din Dashboard-ul General concursuri, provocări, feedback, tehnologii, cursuri, facultăţi şi pot urmări notificările primite. Din meniul „Capital Uman” se pot adăuga cursurile/programele de formare profesională continuă derulate.  
    După apăsarea butonului „Adăugare curs nou“ se afişează un formular care se va completa cu informaţiile aferente cursului (Denumire, descriere, organizare, nr. locuri, preţ, dată începere, dată finalizare, tip curs, certificat ANC). Dând „click” pe butonul „Salvează” cursul va fi lansat în secţiunea „Formare profesională”. 

    Pentru a adăuga un concurs se selectează meniul „Concursuri” şi se apasă butonul „Adăugare concurs nou” după care se completează un formular.

    Editarea profilului se poate face din meniul „Editare detalii organizaţie”:

    Această secţiune oferă utilizatorului posibilitatea de a selecta domeniile de inovare în care îşi desfăşoară activitatea, de a promova serviciile de inovare şi transfer tehnologic furnizate precum şi informaţii privind numărul de studenţi/absolvenţi.  Dând „click” pe butoanele „Inovare” şi „Capital uman” se va deschide câte o listă cu rubrici referitoare la domenii tehnologice, activitatea în domeniul Tehnologiilor Generice Esențiale, numărul de brevete, numărul cercetătorilor, nivelurile de maturitate tehnologică, serviciile de inovare și transfer tehnologic furnizate prin intermediul entităților de inovare și transfer tehnologic, respectiv numărul de studenţi şi absolvenţi.

    butonul „Adaugă facultate nouă”:

    Din meniul „Administrare facultăţi” universitatea va transmite facultăţilor invitaţii pentru a administra un cont pe platforma INNO . Pentru transmiterea unei invitaţii se va apăsa

    După completarea profilului facultăţii se apasă pe butonul „Salvează” şi se va transmite invitaţia la responsabilul desemnat de facultate, care îşi va crea un cont de utilizator cu adresa de E-mail pe care a primit invitaţia, va confirma primirea invitaţiei şi va administra profilul facultăţii.

    Utilizatorii înregistraţi cu cont de furnizor de formare profesională pot adăuga din Dashboard-ul General cursuri, proiecte, provocări, concursuri şi pot urmări notificările primite.

    Pentru a adăuga un curs se selectează meniul „Cursurile mele” şi se apasă butonul „Adăugare curs nou” după care se completează formularul specific pentru cursuri.

    După apăsarea butonului „Adăugare curs nou“ se afişează un formular care se va completa cu informaţiile aferente cursului (Denumire, descriere, organizare, nr. locuri, preţ, dată începere, dată finalizare, tip curs, certificat ANC). Dând „click” pe butonul „Salvează” cursul va fi lansat în secţiunea „Formare profesională”.  

    Subsecţiunea „Formare profesională” este dedicată furnizorilor de formare profesională şi celor care doresc să-şi îmbunătăţească competenţele profesionale participând la cursuri şi training-uri. Pentru lansarea activităţilor de instruire este necesară crearea unui cont pe platforma INNO. În secţiunea „Formare profesională” cursurile sunt publicate în ordinea datei de începere, există posibilitatea filtrării în funcţie de tipul de curs (iniţiere, calificare, specializare sau perfecţionare). Apăsând butonul „Furnizori de formare profesională” se vor afişa toţi furnizorii care şi-au creat cont pe platformă şi au lansat cursuri.

    Organizaţiile şi persoanele interesate de programele de formare profesională se pot înscrie la cursuri selectând un curs din cele afişate în secţiunea „Formare profesională” şi apăsând butoanele „Firmă interesată de curs” şi „Sunt interesat de curs. Vreau să fiu contactat.”

    Pentru a adăuga un concurs se selectează meniul „Concursuri” şi se apasă butonul „Adăugare concurs nou” după care se completează un formular.

    Editarea profilului se poate face din meniul „Editare detalii organizaţie”:

    Subsecţiunea „Recrutează din facultăţi” oferă acces la o bază de date cu studenţi şi proaspeţi absolvenţi ai facultăţilor din Regiunea de Nord-Vest. Utilizatorii au acces la profilele facultăţilor, dând „click” pe profilul lor le pot contacta, de asemenea pot filtra rezultatele căutărilor în funcţie de domeniu şi specialitate.

    Subsecţiunea „Recrutează din învăţământ profesional” facilitează recrutarea absolvenţilor din învăţământul profesional şi tehnic, pune în legătură școlile profesionale cu potențialii
    angajatori care pot lansa parteneriate de practică sau pot contribui la lansarea claselor din învățământul dual. Utilizatorul are posibilitatea de a filtra calificările în funcţie de judeţe şi localităţi.

    Studenţii, absolvenţii cu studii superioare şi elevii înscrişi în învățământul profesional și tehnic sau absolvenţi ai acestuia îşi pot completa CV-ul în vederea înregistrării în baza de date INNO urmând ca acestea să fie transmise celor care solicită pachete de CV-uri pentru un anumit profil. După apăsarea butonului „Trimite CV ” se deschide un formular care se va completa cu informaţii generale, informaţii referitoare la educaţie, experienţă sau voluntariat.

    După completarea CV-ului se va bifa rubrica „Sunt de acord cu termenii și condițiile” şi se apasă pe butonul „Trimite CV”.

    Pentru a solicita un pachet de CV, angajatoriitrebuie să fie înregistraţi cu contul de companie, ONG sau instituţie publică. Solicitarea pachetului de CV se realizează prin completarea unui formular care se deschide dând „click” pe butonul „Solicită pachet CV”.

    Prin completarea formularului disponibil în meniurile „Partener de practică” şi „Învăţământul dual” utilizatorii pot lansa solicitări de parteneriate de practică/lansare clase în sistem dual. Dacă calificarea căutată este disponibilă se vor afişa judeţele şi şcolile în care se pot implementa parteneriate/ lansa clase în sistem dual.

    Completând un formular companiile interesate de parteneriate de practică au posibilitatea de a lansa cereri de parteneriate în secţiunea „Partener de practică”. Apăsând pe butonul „Trimite cererea” solicitările de parteneriat vor fi transmise instituţiilor de învăţământ înregistrate pe platforma INNO.

    Prin intermediul platformei INNO operatorii economici pot încheia parteneriate în vederea lansării de clase în sistem de învăţământ dual. Dând „click” pe meniul „Învăţământul dual” se deschide formularul de solicitare a unui parteneriat, se va selecta calificarea dorită şi se va completa formularul specific secţiunii. Apăsând pe butonul „Trimite cererea” solicitarea se va transmite la fiecare unitate şcolară care oferă calificările cerute de iniţiatorii parteneriatelor.

    Meniul „Sunt organizaţie, vreau curs” face legătura între furnizorii de formare profesională şi organizaţiile care doresc să îmbunătăţească competenţele propriilor angajaţi prin programe de formare profesională. Dând „click” pe meniu se deschide un formular care se completează cu informaţii privind denumirea organizaţiei, persoana de contact, numărul de cursanţi, perioada estimată pentru desfăşurarea cursului, denumirea şi tipul cursului şi dacă este acreditat ANC. 

    Meniul „Feedback ” oferă posibilitatea utilizatorilor de a transmite feedback privind secţiunea „Recrutare şi training”.

    Secţiunea „Noutăţi” oferă utilizatorilor articole relevante din domeniile educaţiei şi pieţei muncii.

    În Dashboard-ul General sunt prezentate statisticile cu privire la numărul total de anunțuri publicate pe platformă/profil. Utilizatorul poate să vadă care dintre anunțurile postate sunt și cele mai vizualizate, deoarece platforma îi oferă informații și despre acest indicator.

   • Finanțări și proiecte

    Este o secţiune la care au acces utilizatorii cu profil de tip autorități publice locale, bănci , companii,  ONG-uri şi  organizaţii de cercetare - universități sau institute. Schimbarea tipului de profil se poate face oricând, de la săgeata de profil din ecranul din dreapta, sus.

    Pentru a adăuga finanţări bancare utilizatorul trebuie să fie înregistrat cu contul de tip instituţie bancară.

    Din dashbord-ul General se alege opţiunea Finanţări Bancare iar de aici se pot încărca produsele bancare ce urmează a fi promovate.

    O dată apăsat butonul de „Adaugă finanţare bancară” urmează completarea formularului specific. Acest pas este urmat de apăsarea butonului ”Salvează.”

    Important: Un produs bancar adăugat va fi valabil 365 de zile dacă utilizatorul nu specifică altă perioadă de valabilitate. La sfârșitul perioadei de valabilitate acesta va fi notificat şi va avea posibilitatea să prelungească această perioadă.

    Orice finanţare bancară adăugată poate fi Editată, Vizualizată, Ștearsă sau Prelungită.

    În Dashboard-ul General sunt prezentate statisticile cu privire la numărul total de finanţări bancare încărcate în funcţie de tipul de finanţare oferit.

    Utilizatorii pot compara maxim trei finanţări bancare, prin selectarea butonului „Compară”. În partea dreaptă vor fi vizibile produsele bancare selectate, iar dacă va selecta mai mult de trei dintre acestea va fi afişat mesajul “Comparatorul de produse este restricţionat la trei produse”.  Acesta va fi redirecţionat spre o pagină de comparare a produselor bancare.

    Finanţările inovatoare vor fi adăugate şi administrate de către administratorii platformei INNO.

    În vederea identificării finanţării potrivite utilizatorii înregistraţi sau vizitatorii, pot folosi Wizard-ul finanţărilor. Wizard-ul este un instrument care oferă rezultate combinate, permiţând utilizatorilor să identifice finanţări complementare pentru acelaşi proiect. Acesta presupune parcurgerea a 5 paşi rapizi în care utilizatorul va selecta date cu privire la:  tip de entitate, domeniul de activitate, nevoia de finanţare, parteneriat şi tip de finanţare.  Wizard-ul permite modificarea opţiunilor selectate, prin click pe iconiţa de editare afişată după selectarea unei opţiuni, pentru fiecare pas din Wizard.  Rezultatele vor fi afişate sub formă de listă.  

    Utilizatorii înregistraţi, după ce vor selecta profilul de tip „Companie” vor putea adăuga „Proiecte Private” din Dashbord-ul General. Se va alege secţiunea „Finanţări şi Proiecte”, apoi se va apăsa butonul „Adăugare proiect privat nou” şi se va completa formularul aferent. După completarea formularului se va apăsa butonul „Salvează”. Proiectele private încărcate pot fi Editate, Vizualizate sau Şterse. Pentru vizualizarea tuturor proiectelor private încărcate se va folosi butonul „Vezi toate proiectele”.

    În Dashboard-ul General sunt prezentate statisticile cu privire la numărul total de proiecte private încărcate pe platformă de către utilizator, în funcţie de stadiul de dezvoltare al fiecărui proiect.

    Utilizatorii înregistraţi, după ce vor selecta profilul de tip „Instituţie Publică” vor putea adăuga „Proiecte Publice” din Dashbord-ul General. Se va alege secţiunea „Finanţări şi Proiecte”, apoi se va apăsa butonul „Adăugare proiect public nou” şi se va completa formularul aferent.  Formularul aferent proiectelor publice finalizate este diferit, numărul de câmpuri ce necesită completare fiind redus. După completarea formularului se va apăsa butonul „Salvează”. Proiectele publice încărcate pot fi Editate, Vizualizate sau Şterse. Pentru vizualizarea tuturor proiectelor private încărcate se va folosi butonul „Vezi toate proiectele”.

    Proiectele publice finalizate sunt acele proiecte care deşi au fost finalizate sunt de interes pentru actorii ecosistemului  (drumuri, autostrăzi, ) vor fi afişate pe „Harta proiectelor de investiţii”.

    În Dashboard-ul General sunt prezentate statisticile cu privire la numărul total de proiecte publice încărcate pe platformă de către utilizator, în funcţie de stadiul de dezvoltare al fiecărui proiect.

    Pe „Harta proiectelor de investiţii” vor fi afişate atât proiectele finalizate (Pin  culoarea turcoaz) cât şi proiectele în desfăşurare (Pin culoarea portocaliu).  Proiectele în desfăşurare pot fi în una din următoarele faze: plan de afaceri elaborat; planificare (idee de proiect); plan de marketing (comercializare) elaborat sau construcție începută.

    Utilizatorii înregistraţi, după ce vor selecta profilul de tip „Instituţie publică”, „Companie”, „Universitate”, „Institut de cercetare”, „Inspectorat Şcolar Judeţean”, „Start-up” sau „ONG” vor putea adăuga Concursuri din Dashboard-ul general.  Se va alege secţiunea „Concursuri” apoi se va apăsa butonul „Adăugare concurs nou” , se va completa formularul aferent şi se va apăsa butonul „Salvează”.  Concursurile pot avea patru statusuri: în lansare, activ, finalizat, câştigător ales.

    Cei interesaţi de concursuri îşi vor putea depune candidatura doar când concursul are statusul „activ”.

    Concursurile pot fi Vizualizate, Editate, Şterse şi pot fi vizualizaţi participanţii la concurs prin apăsarea butonului „Paticipanţi” din dashbord-ul promotorului concursului.  Din lista de participanţi promotorul concursului va putea selecta câştigătorul/câştigătorii atunci când proiectul este finalizat. Câştigătorii vor fi notificaţi prin e-mail.

    Concursurile pot fi distribuite sau imprimate de către utilizatori înregistraţi prin apăsarea butoanelor „Share” şi/sau „Print”.

   • Catalog de achiziții
    Catalogul de servicii este o unealtă clasică în haine digitale, un marketplace virtual rapid și ușor de folosit. Utilizatorii pot lansa cereri sau oferte, având ocazia în același timp să navigheze baza de date cu cele deja existente.

    Cum poți folosi catalogul?

    Răsfoiește baza de date cu ofertele și cererile încărcate.  Poți identifica astfel atât noi clienți cât și noi furnizori.

    Poți să te uiți la toate ofertele și cererile încărcate de către utilizatori sau poți căuta punctual o ofertă sau o cerere în funcție de ceea ce te interesează. Catalogul de oferte în întregime sau rezultatele căutării tale pot fi filtrate (vezi filtrele din partea de sus a paginii) sau ordonate pe diferite criterii.

    Pentru a putea vedea toate detaliile unei oferte sau cereri este necesar să fi înregistrat. În cazul în care nu ai cont și cauți informații referitoare la modul de înregistrare, te rugăm să citește aceste informații mai sus.

    Odată ce te-ai înregistrat / logat poți apăsa butonul vezi mai multe detalii și intra astfel în pagina fiecărei cereri/oferte în parte.  

    Dacă oferta/cererea deschisă este de interes pentru tine, ai două opțiuni directe de comunicare cu autorul acesteia: fie optezi să inițiezi contactul (butonul contact din partea dreaptă a paginii) pentru a discuta detalii cu autorul, fie lansezi comanda/ depune oferta  (butonul Lansează comanda/ Depune oferta) din partea dreaptă a paginii – care va deschide formularul de comandă/de depunere ofertă. Completează formularul de detaliile solicitate, și trimite-l către autor. Acesta va fi notificat și îți va răspunde în cel mai scurt timp.

    Adaugă noi înregistrări

    În cazul în care dorești să promovezi oferta organizației tale (produse/servicii) folosește butonul Adaugă ofertă. Acesta va deschide un formular. Completează cât mai în detaliu toate câmpurile acestuia, astfel încât anunțul tău să fie cât mai atractiv și postează-l pe site. Adaugă cât mai multe informații relevante, imagini, conținut media, documente suport.

    Ai în vedere completarea perioadei de valabilitate pentru anunț. Odată ce acesta expiră detaliile nu vor mai fi vizibile. Poți actualiza informațiile încărcate din Dashboardul tău.

    În cazul în care nu găsești la categorie oferte produsul/serviciul de care ai nevoie sau ai nevoie de oferte personalizate, adaugă o cerere. Completează formularul aferent cu specificațiile necesare și postează cererea ta. Aceasta va deveni vizibilă pe platformă astfel încât organizațiile vor putea să îți răspundă, să te contacteze.

    Informații suplimentare. Fiecare ofertă sau cerere din secțiunea Catalog de achiziții va putea fi:

    - Distribuită pe rețelele sociale (butonul Share)

    - Tipărită

    - Salvata ca document PDF

   • Network
    Secțiunea Network ofertă o vedere de ansamblu asupra utilizatorilor platformei INNO și este structurată în 2 părți:

    Comunitate – în această sub-secțiune poți vedea toți utilizatorii individuali (persoane) ai platformei. Pentru a-i găsi pe acei utilizatori care te interesează, folosește căutarea după cuvânt cheie. La setarea conturilor fiecare utilizator poate introduce acele cuvinte cheie relevante pentru profilul lor, astfel încât căutarea să fie targetată.

    Poți vedea detaliile fiecărui profil apăsând butonul detalii. În cazul în are vrei să contactezi unul dintre utilizatori, folosește butonul Contact de pe profilul acestuia. 

    Ecosistem – această subsecțiune arată un overview al utilizatorilor INNO din sistemului organizațional regional. Ai la dispoziție o hartă care îți va arăta organizațiile înregistrate pe platformă în funcție de filtrele aplicate (tipul de profil, localizare, domenii) sau de căutarea făcută.

    Ai și opțiunea de a sorta informația alfabetic sau în funcție de ordinea creării profilelor dar și opțiunea să vezi aceste informații sub formă de listă.

    Selectează din lista de rezultate organizația care te interesează. Aceasta va fi identificată pe hartă, iar o serie de detalii scurte referitoare la aceasta vor apărea în partea dreaptă a hărții. În cazul în care dorești să vezi mai multe detalii (profilul) organizației identificate dă click pe detalii. Poți intra în contact cu un reprezentant al organizației fie din pagina de profil a acesteia, fie din partea dreaptă a hărții, unde apar detaliile minimale referitoare la organizație.  

   • Knowlegde Hub
    Pentru a putea beneficia de toate informațiile din "Knowlegde Hub" trebuie să te autentifici. În cazul în care nu esti autentificat poți să vezi o scurtă descriere a resurselor pe care le punem la dispoziția utilizatorilor înregistrați. Atunci când ești atutentificat poți să downloadezi documentele din aceasta secțiune. 

Error in configuration of extension 'Rating AX'

Stepconf missing in ratingobject configuration of UID 3 - check PID 83. (1384705470)